Creatief schrijvenKunsteducatiespecialistCreatieve webontwikkeling

Creatief schrijven

Bij creatief schrijven kunt u denken aan op-maat-geschreven toneelstukken, scenario’s voor film of televisie of kortere producties voor bijvoorbeeld een reclame of bedrijfsvideo. Wij hebben ook kant-en-klare toneelstukken voor bijvoorbeeld toneelgezelschappen.

Kunsteducatiespecialist

Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van kunsteducatieve producten. U kunt denken aan leerplannen op het gebied van theater voor cultuur- en onderwijsinstellingen. Maar ook aan educatief materiaal voor educatieve projecten binnen theaters, musea en gemeenten. Dat kunnen bijvoorbeeld lesbrieven zijn, inleidingen en rondleidingen alsmede educatieve voorstellingen en praktische workshops.

Creatieve webontwikkeling

Voor culturele instellingen, winkeliers en kleine zelfstandigen ontwikkelen wij - in samenspraak - eenvoudig te beheren websites in Wordpress. Het is ook mogelijk om 'een webwinkel in één week' te bestellen waarmee u als ondernemer binnen één week uw producten kunt verkopen en betalingen kan verwerken via iDEAL en andere betaalmogelijkheden.

Creatieve webontwikkeling

Webwinkel in één week – nieuw!mailons
zeer geschikt voor kleine zelfstandigen, cultureel ondernemers en winkeliers
Bestel nu uw eigen webwinkel. In één week tijd bezit u een eigen webwinkel waarbinnen klanten direct uw producten kunnen kopen en afrekenen met onder andere iDEAL.

Basiswebwinkel
Voor € 1500,- exclusief btw maken wij in maximaal 5 werkdagen een basis webwinkel.

U heeft de keuze uit een aantal gratis thema’s voor de vormgeving van uw webwinkel en kunt binnen één week producten via uw website verkopen en betalingen incasseren.
U krijgt van ons een overzichtelijke en beknopte handleiding waarmee u zelfstandig in staat bent om:
-producten toe te voegen of aan te passen
-kortingscodes en verzendkosten kunt instellen

Uitbreidbare opties
Voor € 40,- exclusief btw per uur kunt u één-op-één-instructies krijgen om gebruik te maken van meer ingewikkelde opties, zoals: koppelverkoop, het toevoegen van verschillende eigenschappen aan één bepaald product, het automatisch bijhouden van voorraden, het maken van links waarmee u uw afnemers direct kunt laten betalen via iDEAL, et cetera.

Productvoorwaarden
Om gebruik te maken van dit product bent u in het bezit van een KvK- en een btw-nummer en een zakelijke bankrekening. U heeft een webpagina en heeft bij uw webhosting bedrijf de ruimte voor een subdomein en een MySQL-database (als u een website heeft bij een webhosting bedrijf, dan is dit meestal het geval). Eventuele meerkosten voor het aanmaken van een subdomein en een database zijn voor uw rekening.

Heeft u op dit moment nog geen website? Dan bevelen wij – voor de oprichting van uw webwinkel – graag een webhosting bedrijf bij u aan tegen een aantrekkelijk tarief. Dit kan al vanaf € 2,50 per maand.

Wilt u liever een andere vormgeving dan de gratis thema’s, dan kan dat tegen een meerprijs die afhankelijk is van het gekozen thema.

WordPress website bouwenmailons
zeer geschikt voor kleine zelfstandigen, cultureel ondernemers en winkeliers

Bent u een kleine zelfstandige? Heeft u een kantoor aan huis of een eigen winkel en wilt u graag een professionele website ontwikkelen zonder een hoop overbodige kosten? Tegen een aantrekkelijk uurtarief gaan wij graag met u zitten om samen met u een website op te zetten in het WordPress systeem. Wij komen daarvoor graag bij u langs. Het enige dat u nodig heeft is een computer/laptop en een werkende internetverbinding.

Omdat u vanaf het begin samen met ons uw website opbouwt, kent u uw eigen website door en door. Wanneer de website gebruiksklaar is bent u dan ook volledig zelfstandig in staat om uw website zelfstandig verder uit te bouwen en actueel te houden. Uiteraard kunnen wij hier u ook bij helpen.

Wij begeleiden u bij het kiezen uit duizenden thema’s als basisstructuur van uw website en helpen u met het vullen van de website met uw eigen teksten en beeldmateriaal. Daarnaast maken wij u wegwijs binnen het content management systeem, het gedeelte waarmee u informatie op de site plaatst en bewerkt.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.