Creatief schrijvenKunsteducatiespecialistCreatieve webontwikkeling

Creatief schrijven

Bij creatief schrijven kunt u denken aan op-maat-geschreven toneelstukken, scenario’s voor film of televisie of kortere producties voor bijvoorbeeld een reclame of bedrijfsvideo. Wij hebben ook kant-en-klare toneelstukken voor bijvoorbeeld toneelgezelschappen.

Kunsteducatiespecialist

Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van kunsteducatieve producten. U kunt denken aan leerplannen op het gebied van theater voor cultuur- en onderwijsinstellingen. Maar ook aan educatief materiaal voor educatieve projecten binnen theaters, musea en gemeenten. Dat kunnen bijvoorbeeld lesbrieven zijn, inleidingen en rondleidingen alsmede educatieve voorstellingen en praktische workshops.

Creatieve webontwikkeling

Voor culturele instellingen, winkeliers en kleine zelfstandigen ontwikkelen wij - in samenspraak - eenvoudig te beheren websites in Wordpress. Het is ook mogelijk om 'een webwinkel in één week' te bestellen waarmee u als ondernemer binnen één week uw producten kunt verkopen en betalingen kan verwerken via iDEAL en andere betaalmogelijkheden.

Kunsteducatiespecialist

Leerplan – verantwoording naar de buitenwachtmailons
zeer geschikt voor culturele instellingen en scholen

Heeft u als culturele instelling of als school een gedegen leerplan (op het gebied van theater) nodig als leidraad voor uw lessen en verantwoording aan de buitenwacht, dan kunt u contact met ons opnemen. In overleg met u vertalen wij uw visie en missie stap-voor-stap naar een gedegen leerplan waarmee u een fundament legt onder uw lessen en een opbouwende leerlijn garandeert.

Wij komen graag naar uw instelling om uw ideeën helder en overzichtelijk in beeld te brengen en te vertalen naar een leerplan. Heeft u al een leerplan van ons? Dan komen wij graag na het eerste jaar bij u langs voor een update. Daarna is het verstandig om periodiek te evalueren of uw plan nog aansluit bij uw praktijk en uw voortschrijdende visie en missie.

Educatief product of project op maatmailons
zeer geschikt voor theaters, musea, gemeenten, provincies en de rijksoverheid
Vanuit het onderwijs en de overheid wordt er meer en meer een beroep gedaan op op-maat-onderwijs. Niet langer een model waar iedereen zich in moet passen, maar een model dat zich aanpast aan de onderwijsgroep waarvoor deze is bedoeld.

Zo kan er aan uw instelling een specifieke onderwijsvraag worden gesteld die nog niet aansluit bij uw huidige aanbod. Wij helpen u graag om naadloos aan te sluiten bij deze onderwijsvragen en maken voor u een educatief product of ontwerpen een educatief project dat aan deze eisen voldoet.

Als producten kunt u denken aan: een educatieve voorstelling, een op-maat-gemaakte educatieve rondleiding door uw instelling, een workshop ter voorbereiding van de doelgroep op een bezoek aan uw instelling, een lespakket over uw instelling die binnen een onderwijsinstelling zelfstandig uitgevoerd kan worden, lesbrieven en vele andere mogelijkheden.

Wij gaan altijd graag met u in gesprek om te kijken hoe we een product kunnen aanbieden dat het best bij de vraag aansluit.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.