Creatief schrijvenKunsteducatiespecialistCreatieve webontwikkeling

Creatief schrijven

Bij creatief schrijven kunt u denken aan op-maat-geschreven toneelstukken, scenario’s voor film of televisie of kortere producties voor bijvoorbeeld een reclame of bedrijfsvideo. Wij hebben ook kant-en-klare toneelstukken voor bijvoorbeeld toneelgezelschappen.

Kunsteducatiespecialist

Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van kunsteducatieve producten. U kunt denken aan leerplannen op het gebied van theater voor cultuur- en onderwijsinstellingen. Maar ook aan educatief materiaal voor educatieve projecten binnen theaters, musea en gemeenten. Dat kunnen bijvoorbeeld lesbrieven zijn, inleidingen en rondleidingen alsmede educatieve voorstellingen en praktische workshops.

Creatieve webontwikkeling

Voor culturele instellingen, winkeliers en kleine zelfstandigen ontwikkelen wij - in samenspraak - eenvoudig te beheren websites in Wordpress. Het is ook mogelijk om 'een webwinkel in één week' te bestellen waarmee u als ondernemer binnen één week uw producten kunt verkopen en betalingen kan verwerken via iDEAL en andere betaalmogelijkheden.

Wie is Stonestream?

Stonestream is op woensdag 21 augustus 2013 opgericht door Jeroen Steenbeek. In juni 2006 studeerde hij af als eerstegraads bevoegd docent theater (BEd in Theatre) aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

Tijdens zijn theateropleiding heeft Jeroen zich gespecialiseerd in schrijven en maken. Tijdens en na zijn opleiding is hij onder andere werkzaam geweest op de Educatieve Dienst van Het Muziektheater voor de Nederlandse Opera en Het Nationale Ballet, binnen het voortgezet onderwijs als docent theater en CKV-docent, heeft hij een jeugdtheaterschool opgericht en bijna zes jaar lang geleid.

Momenteel werkt Jeroen al meer dan 12,5 jaar binnen het kunst-educatieve werkveld.

Middels dit bedrijf stelt Jeroen Steenbeek zijn expertise op het gebied van (kunst)educatie ter beschikking om op-maat-producten te maken ten behoeve van onderwijsinstellingen, musea, theaters, galeries en andere instellingen waarbij educatie een rol speelt.

In de afgelopen jaren heeft Stonestream onder andere diverse educatieve voorstellingen geschreven en geregisseerd voor een museum, educatief proza geproduceerd rondom een tentoonstelling over Nederlands Indië, lesbrieven vervaardigd rondom de Mattheus passie, lichtplannen ontworpen en uitgevoerd voor diverse theatervoorstellingen en vele andere educatieve producten en projecten geleverd aan diverse afnemers.

In september 2016 verschijnt zijn nieuwste publicatie: ‘Dit is acteren’ bij uitgeverij IT & FB in Amsterdam. U kunt dit boek nu aanschaffen via onze webwinkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.