Creatief schrijvenKunsteducatiespecialistCreatieve webontwikkeling

Creatief schrijven

Bij creatief schrijven kunt u denken aan op-maat-geschreven toneelstukken, scenario’s voor film of televisie of kortere producties voor bijvoorbeeld een reclame of bedrijfsvideo. Wij hebben ook kant-en-klare toneelstukken voor bijvoorbeeld toneelgezelschappen.

Kunsteducatiespecialist

Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van kunsteducatieve producten. U kunt denken aan leerplannen op het gebied van theater voor cultuur- en onderwijsinstellingen. Maar ook aan educatief materiaal voor educatieve projecten binnen theaters, musea en gemeenten. Dat kunnen bijvoorbeeld lesbrieven zijn, inleidingen en rondleidingen alsmede educatieve voorstellingen en praktische workshops.

Creatieve webontwikkeling

Voor culturele instellingen, winkeliers en kleine zelfstandigen ontwikkelen wij - in samenspraak - eenvoudig te beheren websites in Wordpress. Het is ook mogelijk om 'een webwinkel in één week' te bestellen waarmee u als ondernemer binnen één week uw producten kunt verkopen en betalingen kan verwerken via iDEAL en andere betaalmogelijkheden.

Technische expertise

Lichtontwerpmailons
zeer geschikt voor producenten,regisseurs en gezelschappen
Wij gaan graag met u in gesprek om een lichtontwerp te maken voor uw productie. We kijken naar uw productie en vertalen de sfeer die u overbrengt naar het lichtgebruik. We werken met de middelen die de presentatieruimte biedt of kunnen – op basis van uw wens en binnen de beperkingen van de beschikbare stroomcapaciteit ter plekke – extra materiaal inzetten. 

Mobiele geluidstudiomailons
zeer geschikt voor producenten,regisseurs en gezelschappen en bedrijven
Heeft u een productie waarvan u een goede geluidsopname wilt hebben of een hoorspel dat u op wilt nemen? Met onze mobiele studio zijn wij in staat om op uw locatie hoogwaardige opnames te maken. Hierbij kunt u ook denken aan reclames of audiobestanden voor gebruik op uw website. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.